Dikon Consultancy
Administratie

ALL-ROUND ADMINISTRATIE

Administratie


Word expert in administratieve ondersteuning met Dikon, de toonaangevende dienstverlener voor bedrijven. Onze uitgebreide administratieve diensten stellen uw bedrijf in staat om zich te concentreren op de kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor alle administratieve taken. Of het nu gaat om het beheren organiseren van bestanden en documenten, personeelsadministratie of mailbox-beheer, onze deskundige administratieve medewerkers staan klaar om u te ondersteunen. Een goede administratie geeft je zicht op waar je staat met je bedrijf. Het is daarnaast ook een middel om je onderneming te sturen.

Verbeter de efficiëntie van uw bedrijf en bespaar kostbare tijd met Dikon's professionele administratieve ondersteuning. 


Personeelsadministratie


Bij Dikon bieden we uitgebreide administratieve ondersteuning voor bedrijven van alle groottes. Onze diensten omvatten onder andere personeelsadministratie en HR-ondersteuning.

We nemen de verantwoordelijkheid voor het beheren van personeelsdossiers, het bijhouden van salarisadministratie, wervin en selectie en het regelen van arbeidsovereenkomsten. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat uw HR-processen efficiënt en nauwkeurig worden uitgevoerd.


Mailbox-beheer


Dikon biedt ook ondersteuning voor bedrijven, met een speciale focus op mailbox-beheer. Ons team staat klaar om uw zakelijke e-mails efficiënt te beheren, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Wij zorgen voor het sorteren, filteren en organiseren van uw inbox, het beantwoorden van urgente berichten en het doorsturen van belangrijke informatie naar de juiste personen binnen uw organisatie. Met onze mailbox-beheerdiensten kunt u uw  e-mailcommunicatie stroomlijnen en een professionele uitstraling behouden.